Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.
Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.
Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.

Ing. Edwin Wendrich

Edwin Wendrich studeerde in 1989 af aan de HTS Enschede, waar hij Besturingstechniek studeerde. Na 12 jaar bij een groot productiebedrijf met besturingstechniek te hebben gewerkt, ging hij aan de slag bij Rijkswaterstaat Oost Nederland. Vanuit de Verkeerscentrale was hij voornamelijk bezig met het beheer van de centrale DVM-systemen en de weggebonden verkeerssystemen. Daar deed hij veel ervaring op met de uitvoering en begeleiding van diverse DVM-projecten, zoals spitsstroken, camera's, transmissie, MTM wegsignalering en monitoring. Vanaf 2007 is Edwin werkzaam bij Mijnsen Dynamische Mobiliteit, in de functie van Adviseur DVM-systemen.

Edwin is een adviseur / specialist DVM-systemen, met ervaring vanaf 2001 met de opbouw, samenhang, interactie en afhankelijkheden van DVM-systemen. Hij heeft daarbij zowel gewerkt aan opdrachtgeverszijde (Rijkswaterstaat, Provincies, Gemeenten) als aan opdrachtnemerszijde (aannemers, en installateurs). Hij heeft jarenlange ervaring met de begeleiding van zowel grote als kleine realisatie- en beheerprojecten op het gebied van DVM-systemen, inclusief de aansluiting daarvan op de Verkeerscentrales van RWS. Edwin beschikt tevens over een breed netwerk van contacten binnen en buiten RWS op DVM-gebied. Hij heeft eveneens up-to-date kennis en ervaring met specificaties en regelgeving voor DVM-systemen.

Edwin heeft ervaring met D&C-contracten en met Systeemgerichte Contract Beheersing (SCB). Tevens heeft hij ervaring met het opstellen van vraagspecificatie's en met Systems Engineering (SE, o.a. met Relatics). Ook heeft hij ervaring met projecten met Best Value Procurement. Hij heeft regelmatig gewerkt binnen projecten met het IPM-model. Edwin beschikt over het volledige certificaat VCA - VOL.

Deze medewerker heeft gewerkt aan onder andere de volgende projecten:
2016: Mijnsen onderzoekt haalbaarheid Lokale File Beveiliging op A15
2015: Mijnsen stelt VSE en PRI-raming op voor EI&A Nieuwe Sluis Terneuzen
2012: A50 Ewijk - Valburg
Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.

email:
contactformulier

telefoon:
06 - 10.54.75.39
Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.
Disclaimer   Sitemap   KAM-verklaring
Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.
KvK 14122073 - Zuid Limburg
Oude Rijksweg Noord 64 - 6114 JG Susteren - 046 457 28 50
  Mijnsen Dynamische Mobiliteit B.V.